-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

facebook

Volg ons op Facebook voor

ons meest recente aanbod

  motoren, kleding, onderdelen, 

aanbiedingen en nieuwtjes


 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --  

Check onze aangeboden

Motoren of nieuwe

Prijspakkers!

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

 

Loop eens binnen om te kijken

wat ons assortiment biedt!

 

 


 


 

 

 

Lammers Motorsport Schijndel_Molendijk Zuid 16a_pand vooraanzicht


 
 

Lammers Motorsport gevestigd op Molendijk-Zuid 16 te Schijndel

Kijk hier voor de onze openingstijden en de routebeschrijving!

 

 

Welkom bij Lammers Motorsport

 

 

Met trots presenteren wij hier onze website, waarmee wij je goed kunnen informeren over onze laatste nieuwsberichten, aanbiedingen en acties. Wij nodigen je dan ook van harte uit om onze site regelmatig te bezoeken om op deze manier op de hoogte te blijven van de jongste ontwikkelingen op motorsportgebied en bij Lammers Motorsport in het bijzonder.

 

Bij Lammers Motorsport kun je terecht voor cross-, offroad- en enduromotoren, -kleding en -accessoires voor groot en klein. Je kunt bij ons terecht voor alle aanverwante artikelen die je nodig hebt om goed maar ook veilig te kunnen rijden. Ons motto is "Kennis en kwaliteit in een optimale combinatie".

 

Wij verzorgen het onderhoud van je motor, de revisie en indien gewenst kunnen wij je ook helpen met de tuning. Vanwege onze jarenlange ervaring op motorcrossgebied kun je bij ons een goed en gepast advies verwachten op al je vragen.

 

Uiteraard geeft deze website maar een beperkte weergave van ons assortiment. Wij nodigen je dan ook van harte uit eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

 

Voor onze openingstijden nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen, onze contactgegevens vind je op het tabblad contact . Ook via e-mail kun je ons benaderen, stuur ons een e-mail op info@lammersmotorsport.com.  Onder Contact kun je zien wanneer we te bereiken zijn en bovendien lees je daar wanneer wij vanwege vakantie gesloten zijn.

 

Voor vragen en overige informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan en je te helpen bij het beantwoorden van je vragen.

 

Met sportieve groet,

Robert Lammers