Accessoires

WhatsApp Image 2017-03-07 at 18.55.33

Acerbis Tank kit

Wij leveren alles van het merk acerbis, deze tanken verkrijgbaar met inhoud van 12,15,20 liter en voor ktm, husqvarna, honda, yamaha, kawasaki en suzuki

Is idiaal voor motorcross,offroad,enduro westrijden

voor prijzen graag even bellen aub

frame

Frame coaten

Je frame, velgen of voetsteunen laten coaten? dat kan, in KTM-factory oranje of zwart. Informeer naar de mogelijkheden voor afwijkende kleuren. Nieuwsgierig geworden? vraag bij ons naar de prijzen.

filterservice

Filtercleanservice

Een steeds terugkerende klus is het schoonmaken en wassen van je filters. Wij bieden deze service voor je aan, heel eenvoudig, je hoeft alleen je vuile filters in te leveren en hebt zelf geen ongemak van het wassen en inoliën van je filters. Wanneer je je filters inlevert, zorgen wij ervoor dat je deze schoon kunt komen ophalen; binnen 5 werkdagen liggen ze weer voor je klaar; gewassen en ingeolied met biologische filterolie, die te herkennen is aan de groene kleur.

Een filter wassen kost per stuk € 5,00 gewassen en ingeolied. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw eigen filters weer bij jou terug komen, dus geen ruilsysteem!

voetsteunen

GP-Voetsteunen

Extra stevige en robuuste voetsteunen die ook worden gebruikt door de GrandPrix teams, gemaakt van aluminium, met titanium grips om stevig en stabiel te kunnen staan. Deze steunen zorgen ervoor dat je nét dat beetje meer grip hebt. Met name bij modderige circuits een uitkomst, al zijn deze voetsteunen ook bij uitstek geschikt voor gebruik op een snelle, harde baan.

Prijs € 115,00

Wielen

Wij leveren wielen van 10 t/m 21 inch nieuw en gebruikt.

 

Ook zijspanwielen zijn leverbaar bij ons! Mail of bel ons voor de prijzen.

289_117

Tankdop

Ter voorkoming van problemen doordat zand in je tank valt, is er nu een tankring ontwikkeld. Een robuuste aluminium ring die je eenvoudig op je tank draait. De originele kunststof tankdop van Acerbis draai je vervolgens op de tankring. Werkt enorm goed, een echte aanrader. Nu beschikbaar voor KTM-modellen SX en SFX 2007 tot 2012

Prijs € 59,95.

167_130

DRC Monitor

Wil jij je eigen rondetijden en totale rijtijden graag zelf bijhouden of zelfs verbeteren, dan is de DRC Monitor écht iets voor jou! Een handzaam monitorschermpje voor op je stuur houdt je helemaal up-to-date. Gemaakt met een handig aansluitkabeltje zodat je heel eenvoudig zelf kunt bepalen wanneer je op de knop drukt om de tijd in te laten gaan. Verkrijgbaar in twee maten, voor een Fat Bar of voor je TwinBall stuur.  En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, dit handige apparaat kost slechts € 69,95.

Stickersets en nummerstickerset

Wij hebben diverse stickersets uit voorraad leverbaar, maar kunnen er ook voor zorgen dat jij met je eigen unieke nummerplaten kunt rondrijden. Daarop staat dan je eigen naam en/of die van je sponsor met je wedstrijdnummer. De platen worden ook voorzien van onze eigen naamsvermelding “Lammersmotorsport.com”. Het ontwerp wordt voor jou speciaal gemaakt, dus je kunt zelf bepalen hoe de plaat eruit komt te zien. De prijs van een dergelijke nummerplaatsticker bedraagt € 45,00. Dit is verkrijgbaar voor alle typen cross- en off-roadmotoren.

En hetzelfde geldt voor stickersets, die in verschillende varianten worden gemaakt. Dus voor elk merk en voor elk verschillend bouwjaar leveren wij een passende stickerset voor jouw cross- of offroadmotor, supermotard of quad, voorzien van jouw logo’s en in elke gewenste kleur.  De set bestaat dan uit een voorspatbord, achterspatbord, radiateurschilden, zijschilden, voorvorkkappen, radiateurcovers en achterbrugsticker.

informeer voor de prijs bij ons voor een dergelijke stickerset en nr set, graag meer info hier over zie mail adres hier onder.

mail info@lammersmotorsport.com Of bel ons 073-5475400 – 06-55872953

Een nummerset bestaat uit een (voornummerplaat en twee zijnummerplaten)

Enkele voorbeelden; uiteraard is dit maar een greep uit de mogelijkheden. We kunnen in overleg met jou alles maken voor elke motor (brommer/scooter), of het nou voor KTM, Honda, Suzuki, Yamaha, Husqvarna, Kawasaki is, in alle kleuren en met jouw eigen logo’s. Vraag naar de mogelijkheden!

En ook voor je quad leveren bestickering op maat, precies zoals jij het zelf wilt. Kortom, in overleg met ons ontwerp jij zelf je eigen stickerset!

35_200

Uitlaten en dempers

Sinds oktober 2010 wordt er steeds scherper gecontroleerd op het geluid van je motor. Er is een nieuwe norm die geldt voor alle cross- en offroad en enduromotoren, zowel op wedstrijdniveau als ook bij het trainen. Beide Nederlandse motorsportbonden KNMV en MON hanteren deze nieuwe regels, dus wees gewaarschuwd!

De nieuwe norm is maximaal 94 decibel.

Om ervoor te zorgen dat je toch optimaal kunt blijven rijden leveren wij uitlaten die aan deze norm kunnen voldoen. Informeer naar de mogelijkheden!

Om je demper te kunnen vullen, hebben wij tegenwoordig rollen met dempervulling die van het opnieuw vullen van je demper een koud kunstje maakt. Voorzien van een speciaal hittebestendig gaas voor een langere levensduur. Prijs € 24,95.

Wij kunnen ook uitlaten leveren van diverse merken waaronder Akrapovic, HGS, Doma, Leovinci en Aero.

Schaalmodellen

 

Diversen schaalmodellen zijn verkrijgbaar bij ons.

acces

Diversen

Roll-off systemen of rolletjes voor je crossbril, uitlaten, velgen, plastic- en/of stickersets of een (Twinball) stuur, alles waar je aan denkt bij accessoires kunnen we leveren, zowel van bekende als van onbekende merken. Onderstaand tref je diverse merken uit ons assortiment.

Mocht jouw merk er niet bij staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

putoline

Een greep uit het assortiment

N-Style, One Industries, Renthal, Protaper, ProCircuit, Haan Wheels, Excel, Talon, DT1, Twin Air, Polisport, Acerbis, Ufo, WRP, Regina, Tsubaki,DID kettingen, Apico, Mino, NGK, Denso, Magura, Brembo, Raceline, Athena, Doma, HGS, Motowash, ATM, VHM, Prox, Akrapovic, Motul, Putoline en Pro Grip . Wij leveren Wielen van de merken haan wheels, rex wielen en Prostuf, beschikbaar in diverse kleuren en  maten en voor alle merken. Zeer scherp geprijsd info voor de prijs

Mocht jouw merk er niet bij staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen bekijken wat we voor je kunnen betekenen.