Over ons

LAMMERS MOTORSPORT

Bij Lammers Motorsport kun je terecht voor cross-, offroad- en enduromotoren, -kleding en -accessoires voor groot en klein. Dat geldt ook voor quads. Je kunt bij ons terecht voor alle aanverwante artikelen die je nodig hebt om goed maar ook veilig te kunnen rijden. Ons motto is “Kennis en kwaliteit in een optimale combinatie”.

Wij verzorgen het onderhoud van je motor, de revisie en indien gewenst kunnen wij je ook helpen met de tuning. Vanwege onze jarenlange ervaring op motorcrossgebied kun je bij ons een goed en gepast advies verwachten op al je vragen.

Uiteraard geeft deze website maar een beperkte weergave van ons assortiment. Wij nodigen je dan ook van harte uit eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Voor onze openingstijden nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen, onze contactgegevens vind je op het tabblad contact. Ook via e-mail kun je ons benaderen, stuur ons een e-mail op info@lammersmotorsport.com.  Onderaan elke pagina kun je zien wat onze openingstijden zijn en onder Nieuws lees je wanneer wij vanwege vakantie gesloten zijn.

Voor vragen en overige informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan en je te helpen bij het beantwoorden van je vragen.

Met sportieve groet,
Robert Lammers