Motoren

Wij leveren nieuwe en gebruikte cross-, offroad- en enduromotoren. Een andere mogelijkheid is dat wij -indien gewenst- je crossmotor voorzien van een origineel kenteken en deze ombouwen naar een offroad-/enduromotor. Wij kunnen alle merken leveren zoals bijvoorbeeld: KTM, Honda, Yamaha, Suzuki, Husqvarna, Beta en Kawasaki. Voor groot en klein, voor elk wat wils. En desgewenst bouwen wij voor de liefhebbers een SX 250 tweetakt met een 300cc kit; voor verdere informatie kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Informeer naar onze uiterst scherpe prijzen!

GEBRUIKT
Ons assortiment gebruikte motoren wisselt regelmatig, vandaar dat wij aanraden altijd even contact met ons op te nemen wanneer je op zoek bent naar een gebruikte motor. Wij kunnen je op dat moment informeren over ons actuele bestand en kijken of er wat voor je bij zit. Klik hier voor ons motor aanbod.

Wanneer je op de onderstaande button van Facebook klikt, kom je terecht op onze Facebookpagina. Deze is leidend en altijd direct actueel, het aanbod plaatsen wij meteen daar. Zo mis je niets en ben je altijd op de hoogte van de motoren in onze collectie.